Services

Ombre Brows95%
95%
Powder Brows95%
95%
Natural Brows96%
96%
Lip Blush96%
96%

Powder tattoos brows zijn een stijl van tattoo’s die gebruikmaakt van een specifieke tint inkt om een zacht, natuurlijk uitziend effect te creëren. Deze tint is een mengsel van verschillende bruintinten met een beetje grijs, waardoor de tattoo een subtielere en delicaat uitziende afwerking heeft. De powder bruine tattoo wordt ook wel “stoffige bruin” of “zandbruin” genoemd vanwege de natuurlijke en aardse tonen die het aan de tattoo geeft.

Deze stijl van tattoo’s wordt vaak gebruikt voor delicate en fijngerekte ontwerpen zoals script, calligraphie en fijn-lijn illustraties. Het wordt ook gebruikt om een naturalistische look te creëren in nature-geïnspireerde tattoos zoals bloemendesigns en landschappen.

Powder bruine tattoos worden meestal gedaan met een techniek genaamd “shading”, waarbij een naald wordt gebruikt om inkt in de huid te deponeren in een serie kleine stipjes of lijnen. De tattoo-artiest zal vaak een combinatie van verschillende tinten bruine inkt gebruiken, waaronder de powder bruin, om het eindresultaat te creëren. De tattoo zal in meerdere sessies worden voltooid.

Net als bij elke tattoo is het belangrijk om goed voor een powder bruine tattoo te zorgen, zodat deze goed geneest en de kleur behoudt. Dit omvat het schoonhouden van de tattoo, het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht en het vermijden van het krabben of plukken aan het getatoeëerde gebied.

Het is belangrijk om op te merken dat powder bruine tattoos moeilijker te werken zijn dan andere kleuren, omdat het een subtielere tint is en het eindresultaat moeilijk te voorspellen is. Voordat je een tattoo krijgt, is het belangrijk om de tattoo-artiest en de studio te onderzoeken om te zorgen dat ze betrouwbaar zijn en de nodige veiligheidsmaatregelen nemen.

Een natuurlijk uitziende bruine tattoo is een stijl van tattoo’s die gebruikmaakt van een specifieke tint inkt om een realistisch en natuurlijk uiterlijk te creëren, waarbij de kleur en textuur van natuurlijke elementen worden nagebootst, zoals huid, haar en hout. Deze stijl van tattoo’s wordt vaak gebruikt om een subtielere en ondergeschikte look te creëren, omdat het goed blendt met huidskleuren, waardoor het minder opvallend is.

Deze stijl van tattoo’s wordt vaak gebruikt voor portretten, realistische illustraties en ontwerpen die natuurlijke elementen zoals dieren, landschappen en planten afbeelden. Het wordt ook gebruikt om een naturalistische look te creëren in nature-geïnspireerde tattoos zoals bloemendesigns en landschappen.

Natuurlijk uitziende bruine tattoos worden meestal gedaan met een techniek genaamd “shading”, waarbij een naald wordt gebruikt om inkt in de huid te deponeren in een serie kleine stipjes of lijnen. De tattoo-artiest zal vaak een combinatie van verschillende tinten bruine inkt gebruiken, waaronder natuurlijk uitziende bruinen, om het eindresultaat te creëren. De tattoo zal in meerdere sessies worden voltooid.

Net als bij elke tattoo is het belangrijk om goed voor een natuurlijk uitziende bruine tattoo te zorgen, zodat deze goed geneest en de kleur behoudt. Dit omvat het schoonhouden van de tattoo, het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht en het vermijden van het krabben of plukken aan het getatoeëerde gebied.

Het is belangrijk om op te merken dat natuurlijk uitziende bruine tattoos moeilijker te werken zijn dan andere kleuren, omdat het een subtielere tint is en het eindresultaat moeilijk te voorspellen is. Voordat je een tattoo krijgt, is het belangrijk om de tattoo-artiest en de studio te onderzoeken om te zorgen dat ze betrouwbaar zijn en de nodige veiligheidsmaatregelen nemen.

Een lip blush permanente tattoo is een vorm van cosmetische tattoo’s die de natuurlijke kleur en vorm van de lippen versterkt door een subtiele blos van kleur toe te voegen. Dit type tattoo’s wordt ook wel “semi-permanente make-up” of “lip tinting” genoemd en wordt steeds populairder onder mensen die een natuurlijk uitziende en langdurige lipkleur willen bereiken zonder dat ze dagelijks opnieuw traditionele lipproducten hoeven aan te brengen.

Het proces van lip blush tattoo’s betreft meestal het gebruik van een tattoo-machine of handbediend apparaat om een kleine hoeveelheid pigment in de huid van de lippen te deponeren. Het pigment wordt zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke kleur van de lippen van de cliënt te matchen en wordt in een gradient aangebracht, waarbij wordt gestart met een donkerdere tint in het midden van de lippen en geleidelijk uitloopt naar een lichter tint aan de randen. De tattoo-artiest gebruikt een naald om kleine, haarachtige streken te maken om de natuurlijke textuur van de lippen na te bootsen.

De lip blush tattoo kan tot 2 jaar aanhouden, afhankelijk van het huidtype, levensstijl en verzorgingsroutine van de individuele persoon. Het is belangrijk om te weten dat een touch-up sessie na 6 maanden tot een jaar nodig kan zijn om de gewenste kleur en vorm van de tattoo te behouden.

Net als bij elke tattoo, is een juiste verzorging na de behandeling essentieel om ervoor te zorgen dat de lip blush tattoo goed geneest en de kleur behoudt.

After Care

Het verzorgen van permanente make-up vereist het volgen van een aantal eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat de tattoo goed geneest en de kleur behoudt. Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van uw permanente make-up:

  1. Houd de tattoo schoon: Maak de getatoeëerde huid zachtjes schoon met een milde zeep en water, zorg ervoor dat je niet wrijft of schrobt. Dep de huid droog met een schone handdoek.
  2. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht: Zonlicht kan ervoor zorgen dat de getatoeëerde huid vervaagt of van kleur verandert, dus is het belangrijk om de huid te beschermen tegen direct zonlicht. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30, vooral in de eerste twee weken na de behandeling.
  3. Vermijd het plukken of krabben aan de getatoeëerde huid: Het plukken of krabben aan de getatoeëerde huid kan irritatie, bloeden en zelfs vervaging of vervorming veroorzaken van de tattoo.
  4. Houd de tattoo gehydrateerd: Het houden van de getatoeëerde huid gehydrateerd is belangrijk voor het genezingsproces. Gebruik een geurloze en hypoallergene lotion of crème om de huid gehydrateerd te houden, maar voorkom het aanbrengen van lotions of crèmes totdat de tattoo volledig genezen is.
  5. Vermijd zwemmen en lange hete baden: Zwemmen en lange hete baden kunnen infecties en vervaging van de tattoo veroorzaken. Vermijd zwemmen of lange hete baden gedurende ten minste twee weken na de behandeling.
  6. Volg de verzorgingsinstructies van de tattoo-artiest: Elke tattoo-artiest zal zijn eigen verzorgingsinstructies hebben, dus is het belangrijk om de specifieke instructies van uw tattoo-artiest te volgen.
  7. Overweeg touch-up sessies: Permanente make-up kan touch-up sessies nodig hebben na 6 maanden tot een jaar om de gewenste kleur en vorm te behouden. Het is belangrijk om de tattoo-artiest en de studio te onderzoeken voordat u permanente make-up krijgt om er zeker van te zijn dat ze eerlijk, ervaren en veiligheidsmaatregelen nemen. Houd er rekening mee dat permanente make-up geen eenmalige procedure is en touch-up sessies

Daarnaast ontvangt u een verzorgingspakket met gedetailleerde instructies over hoe u uw nieuwe tattoo moet verzorgen. Dit pakket bevat informatie over hoe u de getatoeëerde huid moet reinigen en hydrateren, hoe u deze moet beschermen tegen zonlicht en wat u moet doen als u last krijgt van roodheid, jeuk of andere veelvoorkomende bijwerkingen. De tattoo-artiest zal u ook alles in detail uitleggen en zal beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden die u tijdens het genezingsproces heeft. Het is belangrijk om de verzorgingsinstructies zorgvuldig op te volgen om ervoor te zorgen dat uw tattoo goed geneest en de kleur behoudt.

iTattooBrows in Haarlem

Color Correction

Lip Blush :ips

Pixel Pixel Pixel